Koppeling aanmeldformulier

Orfeus is een samenwerking aangegaan met Pharmeon, gespecialiseerd in internettoepassingen voor zorginstellingen. Samen realiseren we de koppeling van het aanmeldformulier op je praktijksite met Orfeus 1e lijn. De pilotfase is inmiddels afgerond.

 

Koppeling aanmeldformulier

Veel praktijken hebben een aanmeldformulier op hun website. Het is nu mogelijk om dit formulier te koppelen aan het Orfeus 1e lijn programma. Je hoeft dan de gegevens niet meer handmatig in te voeren in Orfeus. Alle door de cliënt ingevulde velden worden ingelezen. Een enorme tijdbesparing dus!

Hoe werkt het precies?

Op je website komt een link naar ‘Aanmeldformulier’. Deze link verwijst nu niet meer naar je eigen aanmeldformulier, maar naar een aanmeldformulier op een externe site. Deze site heeft een vaste lay-out, maar met jouw logo en aangepast aan de ‘look & feel’ van je eigen site.

De zwangere vult het uitgebreide aanmeldformulier in en klikt op ‘verzend’. De gegevens worden nu via Zorgmail naar je eigen Orfeus omgeving verzonden. Inlezen gaat zoals je ook de labuitslagen inleest. Je accordeert de gegevens, een kaartnummer wordt aangemaakt, BSN wordt gecheckt en de inschrijving is klaar!

De Eerste Stap

Eén van de praktijken die deelnam aan de pilot was De Eerste Stap Verloskundigen in Almere. We vroegen hun hoe zij terugkijken op de pilot en de samenwerking met Pharmeon.

“Wij werken nu tien dagen naar volle tevredenheid met onze nieuwe website en e-mail. Het begon al voordat de website live ging: het contact met Pharmeon was erg fijn en de inrichting en het beheer van de website werden ons rustig uitgelegd. We kregen op alle onze vragen snel een passend antwoord. Ook het live gaan verliep soepel, waarbij de koppeling met Orfeus meteen werkte. Ik ben dus een tevreden klant.”

Meer weten?

Neem contact op met Pharmeon.

Stuur een e-mail naar cs@pharmeon.nl of bel (020) 650 0100