Orfeus 4: je complete digitale verloskunde­dossier op pc, tablet en smartphone

Het maakt niet meer uit of je nu een smartphone, tablet, of laptop gebruikt: met Orfeus 4 kun je op alle soorten apparaten je verloskunde-administratie op een veilige en gebruiksvriendelijke manier bijhouden.

Orfeus 4 is een webapplicatie geschikt voor alle apparaten. Orfeus 4 bevat de nieuwste technologie en kent een hoge beveiligingsstandaard, maar is vooral ook heel fijn om mee te werken.

Mac, Windows, iPhone, Android, iPad: alles-in-1

Gebruik Orfeus 4 op je favoriete tablet, telefoon of laptop. De app past zich automatisch aan aan je scherm om jou een optimale ervaring te bieden. In- en uitzoomen is eenvoudig.

Op mobiele apparaten heb je toegang tot exact dezelfde informatie en functies. Dankzij verbeterde touch-ondersteuning kun je al je registraties uitvoeren op je telefoon of tablet.

Nieuwe Agenda: touch-vriendelijk, meer weergave-opties

Ook op mobiel verplaats je nu eenvoudig afspraken tussen agenda’s, en kies je je favoriete weergave: maand, week, dag, of lijst.

Filter eenvoudig op agenda en toon alleen afspraken die voor jou belangrijk zijn!

Veilig en intelligent registreren, ook onderweg

Orfeus 4 waarschuwt direct wanneer we vermoeden dat je een fout maakt bij het invoeren van prenatale controles, kraambedcontroles en andere medische data, zelfs als je je registraties via je telefoon of tablet doet.

Zo verminder je ook onderweg de kans op fouten in je dossier!

Focus op veiligheid

Orfeus 4 maakt gebruik van de nieuwste beveiligingsstandaarden. Orfeus is NEN 7510-2010 en NEN 7510-2017-gecertificeerd.

Snelle ontwikkeling

Samen met een team van verloskundigen en gynaecologen wordt Orfeus 4 voortdurend doorontwikkeld.

Modern en intuïtief

Wij volgen moderne designstandaarden om de bediening van de app voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken.

Krijg als eerste toegang tot de nieuwe generatie Orfeus

Orfeus 4 is een webapplicatie geschikt voor alle apparaten. Orfeus 4 bevat de nieuwste technologie en kent een hoge beveiligingsstandaard, maar is vooral ook heel fijn om mee te werken.

Het is een moderne, toegankelijke, snelle en touch-vriendelijke applicatie met veel slimme snufjes, een betere integratie van functies en veel meer mogelijkheden dan de huidige desktop versie van Orfeus.

Let op

De early-accessversie van Orfeus 4 is nog in ontwikkeling. Bepaalde onderdelen van de applicatie werken mogelijk niet naar behoren. Orfeus is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van fouten in Orfeus 4. Mocht je problemen ondervinden bij het gebruik van Orfeus 4, neem dan onmiddellijk contact met ons op.