Orfeus 4: je complete digitale verloskunde­dossier op pc, tablet en smartphone

Het maakt niet uit of je nu een smartphone, tablet of laptop gebruikt: met Orfeus 4 kun je zonder extra kosten je verloskunde-administratie bijhouden op al je apparaten.

Orfeus 4 bevat de nieuwste technologie en kent een hoge beveiligingsstandaard, maar is vooral heel fijn om mee te werken.

Mac, Windows, iPhone, Android, iPad: alles-in-1

Gebruik Orfeus 4 op je smartphone, tablet of laptop. De app past zich automatisch aan aan de grootte van je scherm om jou de optimale ervaring te bieden.

Op mobiele apparaten heb je toegang tot exact dezelfde informatie en functies als op je laptop. Dankzij verbeterde touch-ondersteuning kun je ook op je telefoon en tablet makkelijk registraties uitvoeren.

Nieuwe Agenda: touch-vriendelijk, meer weergave-opties

Ook op mobiel verplaats je nu eenvoudig afspraken tussen agenda’s, en kies je je favoriete weergave: maand, week, dag, of lijst.

Filter op agenda en toon alleen afspraken die voor jou belangrijk zijn!

Veilig en intelligent registreren, ook onderweg

Orfeus 4 waarschuwt direct wanneer we vermoeden dat je een fout maakt bij het invoeren van prenatale controles, kraambedcontroles en andere medische data, zelfs als je je registraties via je telefoon of tablet doet.

Zo verminder je ook onderweg de kans op fouten in je dossier!

Focus op veiligheid

Orfeus 4 maakt gebruik van de nieuwste beveiligingsstandaarden. Orfeus is NEN 7510-2010 en NEN 7510-2017-gecertificeerd.

Snelle ontwikkeling

Samen met een team van verloskundigen en gynaecologen wordt Orfeus 4 voortdurend doorontwikkeld.

Modern en intu√Įtief

Wij volgen moderne designstandaarden om de bediening van de app voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken.

Krijg als eerste toegang tot de nieuwe generatie Orfeus

Orfeus 4 kun je gebruiken op al je apparaten. Orfeus 4 bevat de nieuwste technologie en kent een hoge beveiligingsstandaard, maar is vooral ook heel fijn om mee te werken.

Het is een moderne, toegankelijke, snelle en touch-vriendelijke applicatie met veel slimme snufjes.