App-ondersteuning

Heb je een probleem met de Orfeus Zwanger! app? Wij helpen je!

Veelgestelde vragen

Hier mailen andere gebruikers van de Orfeus Zwanger! app ons over.

Ik kan niet inloggen of activeren

Neem contact op met je verloskundige. Je verloskundige kan je pincode resetten, of je e-mailadres aanpassen zodat je kan activeren en inloggen.

Ik kan geen documenten bekijken in de app

Probeer eens een andere PDF-viewer te installeren, zoals de Google PDF viewer, of Adobe Acrobat Reader.

Er staat dat ik moet betalen, terwijl ik dat al gedaan heb

Probeer eerst de app opnieuw te installeren. Helpt dat niet? Neem dan contact met ons op via dit formulier.

Kom je er niet uit?

Vul dan het vragenformulier in zodat we je snel kunnen helpen!

Zie je geen formulier?